Pogoji poslovanja

Spletna trgovina je namenjena prodaji Mean Well napajalnikov. Objavljene cene so priporočene maloprodajne cene z in brez DDV.

Registracija

Vse novo registrirane uporabnike mora potrditi skrbnik spletne strani. Dokler uporabnik ni potrjen s strani skrbnika, se ne more prijaviti v sistem. O potrditvi registracije boste obveščeni na elektronski naslov naveden ob registraciji.

Registrirani uporabniki dobijo vpogled v trenutno stanje zaloge in lahko opravljajo naročila blaga.

Postopek nakupa

1 Naročilo sprejeto Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. 
2. Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi  s potrdilom naročila oziroma s predračunom – odvisno od plačilnih pogojih po katerih kupec kupuje blago. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
3. Blago odpremljeno Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V primeru da pride do zamude pri dobavi je kupec o tem obveščen.

Cene

Cene na spletni strani so navedene brez DDV. Za pakirne količine je dodaten popust. Pakirna količina je navedena pri vsakem artiklu. Na spletni strani so navedene priporočene maloprodajne cene.

Plačila

Možno je plačilo po predračunu ali plačilo v skladu s plačilnimi pogoji veljavnimi za kupca.

Dostava

Standardna dostava poteka s kurirsko službo DPD in je za nakupe preko 100 € (brez DDV) brezplačna. Za nakupe nižjih vrednosti pa se dostava zaračuna kupcu po enotni ceni na naročilo.
Za posebne zahteve glede dostave je potrebno pravočasno obvestiti ponudnika.

Garancija

Vsi produkti imajo garancijo, ki je enaka proizvajalčevi garanciji in je navedena ob vsakem produktu na spletni strani meanwell.si